Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πειθαρχική δίωξη στον Κούγια από τον ποδοφαιρικό εισαγγελέα

15 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Για δυσμενείς δηλώσεις

Πειθαρχική δίωξη στον Κούγια από τον ποδοφαιρικό εισαγγελέα (Φωτογραφία:  ΑΠΕ ) 

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005, Αλέξη Κούγια καθώς και της πελοποννησιακής ομάδας, για δυσμενείς δηλώσεις και ανακοινώσεις του γνωστού δικηγόρου εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του κ. Αλέξιου Κούγια, προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 και της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι ο πρώτος τούτων Αλέξης Κούγιας, Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της διωκομένης ΠΑΕ, προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς δηλώσεις–ανακοινώσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων (Διαιτητών, Διαιτησίας), αφενός μεν δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου, προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα, αφετέρου δε επέδειξε τέτοια συμπεριφορά η οποία θα μπορούσε να βλάψει την ακεραιότητα ποδοσφαιρικού αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί και συγκεκριμένα του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 16/2/2014 μεταξύ της ομάδας της διωκομένης ΠΑΕ με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ, αφού με τις δηλώσεις του αυτές εκφοβίζει και απειλεί τους διαιτητές που θα ορισθούν να διαιτητεύσουν τον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 17 παρ. 1, 2α και 4, 18, 21β και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013, καθυποτροπή δυνάμει των τελεσιδίκων αποφάσεων 322 και 323/ 5-12-2013 της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

δολ,αμπε

This entry was posted on Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 2014 at 12:21 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply