Οι «αιώνιοι» ψάχνουν ταίρι, πέρασαν από Βόλο και Περιστέρι -Με ένα γκολ που αμφισβητήθηκε από τους Πειραιώτες και ένα πέναλτι Ατρόμητος και Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι

Κύπελλο Ελλάδος: Οι «αιώνιοι» ψάχνουν ταίρι, πέρασαν από Βόλο και ΠεριστέριΜε ένα γκολ που αμφισβητήθηκε από τους Πειραιώτες ως οφ σάιντ και ένα πέναλτι (κατά των Περιστεριωτών) που επίσης δεν φάνηκε να υπάρχει σε κανένα ριπλέι, Ατρόμητος και Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-1) με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (0-0 το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη).

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός ο οποίος ηττήθηκε στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό (Ουμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 1- 0), ωστόσο στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0.


Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 1-0 από Ampalinio
Σήμερα Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα (3-0 στην Τούμπα), ενώ ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, προκειμένου να ανατρέψει το σε βάρος του 2-0 από τον αγώνα του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα), έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2
Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός (0-4), 1-0
Ατρόμητος -Ολυμπιακός (0-0), 1-1

ΠΕΜΠΤΗ 13/2
Πανιώνιος – ΟΦΗ (0-2) (Γηπ. Νέας Σμύρνης, 17:00)
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (0-3) (Γηπ. “Γ. Καμάρας”, 20:00)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.