Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υποψήφιοι για τον Δήμο Αθηναίων Αρης Σπηλιωτόπουλος και Νικήτας Κακλαμάνης

11 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ανακοίνωσαν την Τρίτη την υποψηφιότητά τους – Κλείνει και η Θεσσαλονίκη με Στ. Καλαφάτη

ARHS SPHLIOTOPOYLOS - ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
Λύση στην πολυπαραγοντική εξίσωση για τον Δήμο της Αθήνας έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, ανάβοντας «πράσινο φως» στον κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο να είναι υποψήφιος δήμαρχος για την πρωτεύουσα.

Με την απόφαση αυτή το πρωθυπουργικό γραφείο θέλησε να κλείσει μια μεγάλη εκκρεμότητα που ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό την Νέα Δημοκρατία και δημιούργησε πολλές παρενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο βουλευτής Β΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε προ ημερών με τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά και συζήτησαν εκτενώς τα περί της υποψηφιότητάς του.

Ο Πρωθυπουργός δεν του απάντησε αμέσως, όπως είχε πράξει στον κ. Ν. Κακλαμάνη με τον οποίο επίσης συναντήθηκε και συζήτησε για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Σαμαράς άφησε λίγες ημέρες περιθώριο για να έχει καλύτερη εικόνα και να σταθμίσει τα δεδομένα και το μεσημέρι της Τρίτης τηλεφώνησε ο ίδιος στον κ. Σπηλιωτόπουλου για να του ανακοινώσει την απόφασή του.

O κ. Κακλαμάνης που εδώ και μέρες, μόλις διαπίστωσε ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος, διεμήνυε πως ο ίδιος δεν θα κάνει πίσω και θα διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος:

Λίγη ώρα αργότερα, από την ανακοίνωση Σπηλιωτόπουλου, ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε και αυτός την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

Για τη Θεσσαλονίκη οι πληροφορίες του Βήματος αναφέρουν ότι θα είναι υποψήφιος ο κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Η ανακοίνωση Κακλαμάνη
«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.

Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.

Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα».

This entry was posted on Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2014 at 21:42 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply