Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΨΗΦΙΣΜΑ του Συλλόγου Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτ/σης Νομού Γρεβενών

8 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝΜε απόφαση που λήφθηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27-1-2014, ο Σύλλογος Εργαζομένων Α/θμιας Τοπικής Αυτ/σης Νομού Γρεβενών:

1.Συμπαραστέκεται και στηρίζει τον αγώνα των Σχολικών Φυλάκων και των Δημοτικών Αστυνομικών για ανάκληση των διαθεσιμοτήτων. Η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα των συγκεκριμένων υπηρεσιών και των εργαζομένων που τις στελέχωναν, καθημερινά γίνεται και περισσότερο εμφανής, αν δει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία που δεν φυλάσσονται και στην πορεία των εσόδων των δήμων, λόγω της ανυπαρξίας ελέγχων αρμοδιότητας της δημοτικής αστυνομίας.

2.Συμπαραστέκεται και στηρίζει το αίτημα των υπαλλήλων των ΚΕΠ για αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους για την περίοδο που εργάζονταν με διαδοχικές συμβάσεις.

3.Επισημαίνει την αναγκαιότητα εφαρμογής του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (O.E.Y.) του Δήμου Γρεβενών και της πλήρωσης των θέσεων ευθύνης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. Θεωρεί σκόπιμο στην προκήρυξη των θέσεων προϊσταμένων τμημάτων, να ληφθεί υπόψη η προτίμηση θέσης εκ μέρους των ενδιαφερομένων.

4.Ζητά από το Δήμο Γρεβενών την απόσυρση της απόφασης περί ανάθεσης της άσκησης αρμοδιοτήτων που είχε η Δημοτική Αστυνομία, σε υπαλλήλους του Δήμου, παράλληλα με τα καθήκοντά τους, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση για το καθηκοντολόγιο και το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων τους και χωρίς την ανάλογη εκπαίδευση.

Για τη Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.    Η Γ. Γραμματέας του Δ.Σ.

Πούλιος Ζαμανάκος    Ράνια Σαϊτη

This entry was posted on Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2014 at 16:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply