epo -ΕΠΟΚατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:
4. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στο ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ στις 19-1-14, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ και ΑΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ υπέρ της ομάδας ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.
5. Κηρύσσει το σωματείο ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ Π.Ο. πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Ατσαλένιος-Κισσαμικός στις 19/1/2014).
6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Βασίλη  Τσίπη,  τραυματιοφορέα του σωματείου ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα (αγώνας Γ΄ Εθνικής Πυρσός Γρεβενών-Κεραυνός Θεσπρωτικού στις 12/1/2014).
7. Κηρύσσει το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Εθνικός Αστέρας-Ιωνικός στις12/1/2014).
8. Απαλλάσσει το σωματείο ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ της αποδιδόμενης σ’ αυτό πειθαρχικής παράβασης (αγώνας Δόξα Βύρωνα-Γιούχτας στις 12/1/2014).
9. Δέχεται ότι το σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Μεσολόγγι-ΑΕ Ερμιονίδας στις 19/1/2014).
10. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 02-02-2014, μεταξύ των σωματείων ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ  δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.
11. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 02-02-2014, μεταξύ των σωματείων ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΣ και ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΑΣ υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο ΠΥΡΓΕΤΟΣ  ΑΣ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.