Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας κ. Γεωργίου Δασταμάνη για τον Δήμο Γρεβενών

6 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Γρεβενών, μετά την “αποχή” από την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, δημοσιοποίησε ο Γιώργος Δασταμάνης:

Η ολοκλήρωση της πολιτικής μου προσφοράς σε περιφερειακό επίπεδο, με το πέρας της παρούσας θητείας, αφύπνισε την εσωτερική ανάγκη ανανέωσης της ηθικής δέσμευσης απέναντι στους πολίτες των Γρεβενών, αυτή τη φορά από τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών.
Η κάθοδός μου είναι ανεξάρτητη και στοχεύει στη στήριξη και την αποδοχή πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων καθώς και μεμονωμένων πολιτών που διακατέχονται από την ζέση για κοινωνική προσφορά. Η πολιτική φίμωση, ο λαϊκισμός, η ανάπτυξη σχέσεων εξάρτησης και τάσεων κηδεμονίας δεν προάγουν πολιτικό πολιτισμό και δεν έχουν θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν υποκύπτουμε και δεν συμβιβαζόμαστε! Καμία ανοχή σε παλαιού τύπου πολιτικές πρακτικές που έφεραν τον τόπο μας στην παρούσα κοινωνική και οικονομική κατάσταση.
Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ Διοίκησης και πολιτών, η ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης, η τήρηση της νομιμότητας, η αξιοκρατία και η διαφάνεια και τέλος, ο σεβασμός στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα. Πιστεύω στην ανοιχτή διαβούλευση και συνεργασία μεταξύ Δήμου, τοπικών φορέων και ενεργών πολιτών, και όχι σε στείρες εγωκεντρικές αντιπαραθέσεις, και στην ανιδιοτελή μαχητικότητα και αλληλεγγύη της κοινωνίας καθώς η συστράτευσή της στο πλευρό μας αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων μας.
Απευθύνομαι σε όλους τους Δημότες Γρεβενών, που μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, και ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη τους καθώς ήρθε η ώρα να σπάσουμε τις αλυσίδες!

Γρεβενά 6 Φεβρουαρίου 2014

Με τιμή

Γεώργιος Δασταμάνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, 2014 at 11:37 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply