donisΗ δικαστική διαμάχη του Γιώργου Δώνη με τον ΠΑΟΚ «φουντώνει» όλο και περισσότερο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός που έχει δικαιωθεί για τη λύση του συμβολαίου του, φέρεται να έχει καταθέσει αίτημα στο Τακτικό Δικαστήριο ζητώντας την καταβολή του επιδικασθέντος ποσού και ταυτόχρονα την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών κατά της ΠΑΕ, δηλαδή, την αφαίρεση βαθμών, την απαγόρευση μεταγραφών και την κατακύρωση αγώνων υπέρ των αντιπάλων ομάδων, μέχρι την πλήρη εξόφλησή του!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός, με αφορμή το γεγονός ότι έχει περάσει το διάστημα των 60 ημερών από την τελεσιδικία της απόφασης, αποφάσισε να σκληρύνει την στάση του, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του, αφού στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υποστηρίζουν πως δεν έχουν λάβει καμία σχετική ειδοποίηση.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό (τελεσίδικα δηλαδή) από το διαιτητικό δικαστήριο εφέσεων της ΕΠΟ και του έχει επιδικαστεί το ποσό των 540.000 ευρώ στις 20 Νοέμβρη για το «διαζύγιό» του με τον «Δικέφαλο», ενώ το ποσό αγγίζει τις 800.000 ευρώ μαζί με τις αποζημιώσεις των συνεργατών του.

Η πληροφορία αναφέρει ότι το πρωί της Δευτέρας (3/2), μέσω της δικηγόρου του Λίνας Σουλούκου, ο Δώνης κατέθεσε το σχετικό αίτημα και περιμένει να ενημερωθεί για την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο, πλέον.

Ο νυν τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ζητάει κυρώσεις για την πρώην ομάδα του, περισσότερο ελπίζοντας να εισπράξει το οφειλόμενο ποσό το δυνατόν συντομότερο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.