Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξεκινούν τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ

3 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μελισσανίδης: «Μπουλντόζες σε 90 με 100 μέρες το πολύ»

aekΣυνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, είχε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με αντικείμενο τη νομοθετική ρύθμιση που είναι αναγκαία προκειμένου να αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το πέρας της συνάντησης, επισημαίνοντας ότι ρυθμίστηκαν όλες οι λεπτομέρειες και το μόνο που απομένει είναι να κατατεθεί και να ψηφιστεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο.

«Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση. Απομένει να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια», τόνισε ο Μελισσανίδης και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο Νόμου. Μόλις βγει σχέδιο Νόμου, που πιστεύω ότι σε 60 μέρες θα μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 μέρες, 100 το πολύ, μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο».

δολ,αμπε

This entry was posted on Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2014 at 21:25 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply