Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ερωτήσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γρεβενών για τις εξελίξεις στις Εργατικές Κατοικίες Κυρακαλής – Ο Βουλευτής απαντά στον Star-fm 933…

3 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Προς τον Βουλευτή Γρεβενών, Τιμολέοντα Κοψαχείλη

ergatikes katoikies (ΑΡΧΕΙΟ)Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε την ανακοίνωση του Βουλευτή μας για την εξέλιξη στο θέμα τον Εργατικών Κατοικιών Κυρακαλής.

Μια εξέλιξη που όπως φαίνεται ανατρέπει τα δεδομένα που γνωρίζαμε έως τώρα, μετά και την συνάντηση που είχαμε τον προηγούμενο μήνα στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, παρουσία του κ . Βουλευτή & του κ. Δημάρχου.

Πραγματοποιήσατε κ. Βουλευτά μια νέα συνάντηση με την Διοίκηση του ΟΑΕΔ χωρίς να κάνετε τον κόπο να μας ενημερώσετε, χωρίς να λάβετε υπόψη αυτά που συμφωνήθηκαν στην πρώτη συνάντηση στην Αθήνα, αγνοώντας την Γενική Συνέλευση των δικαιούχων την οποία και σας έχουμε αποστείλει.

Οι δικαιούχοι δεχτήκανε την πρόταση του ΟΑΕΔ για την γρήγορη και ανεμπόδιστη ολοκλήρωση του έργου, και πήρανε μια γενναία απόφαση να συνεχίσουν τα σπίτια τους όπως είναι οι ίδιοι.

Τι μεσολάβησε μέσα σε ένα μήνα και άλλαξαν τα πράγματα όπως γράφετε στην ανακοίνωση σας;

Γιατί τόση μυστικότητα για την συνάντηση που πραγματοποιήσατε;

Πως ανακοινώνετε ότι σε 6-7 μήνες θα ξεκινήσουν οι εργασίες του έργου όταν η διαδικασία έκπτωσης εργολάβου διαρκεί πολύ περισσότερο;

Είναι ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση στους ίδιους τους δικαιούχους οι οποίοι εδώ και 8 πλέον χρόνια περιμένουν να μπουν στα σπίτια τους.

Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο κάποιων ανθρώπων χωρίς να τους κάνουμε “Σκωτσέζικο ντούζ” .

Σας καλούμε λοιπόν να δώσετε απαντήσεις σε όλα αυτά στους δικαιούχους εργατικών κατοικιών σε μια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί άμεσα με την παρουσία όλων.

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

Μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω ερωτημάτων, ζητήσαμε από τον βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη, να απαντήσει μιλώντας την Τρίτη (4/2) στον Star-fm 933.
Πρόταση που που έγινε δεκτή

Ο Βουλευτής θα δώσει απαντήσεις σε όσα τον αφορούν μετά τις 11:00πμ στην εκπομπή “Αντισταθείτε” .

This entry was posted on Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2014 at 20:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply