Ανατροπή... αλά Ιταλικά για τον Ατρόμητο στη ΡιζούποληΠαρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ 15 λεπτά πριν τη λήξη, ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και παραμένει μόνος στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκα, μετά από 22 αγωνιστικές. Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Ναπολεόνι (37΄,81΄) και ένα ο Ιγκλέσιας (75΄), ενώ σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Λουσέρο (10΄,63΄). Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα, ο Λουσέρο εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αμυντικών σε εκτέλεση κόρνερ, μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό έδωσε “φτερά” στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και ίσως να τα κατάφερναν αν δεν υπήρχε η εξαιρετική έμπνευση του Ναπολεόνι. Στο 37΄ από γύρισμα του Παπαδόπουλου, ο Ιταλός με τακουνάκι νίκησε τον Τζόρβα και το ματς ξεκινούσε από την αρχή.

Στο 59ο λεπτό ο Ατρόμητος “άγγιξε” το γκολ, αλλά έχασε απίστευτη ευκαιρία. Μετά από λάθος του Τζόρβα, ο Ματίας Ιγκλέσιας προσπάθησε δύο φορές να σκοράρει στην ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία, αλλά σε αμφότερες τον σταμάτησε ο Παπαζαχαρίας. Κι επειδή η μπάλα… τιμωρεί, αντί να γίνει το 1-2, ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 63΄ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων αδράνησαν εκ νέου σε πλάγιο άουτ του Παντελιάδη, δίνοντας την ευκαιρία στον Λουσέρο να γράψει το 2-1. Στο 74΄ ο Τζόρβας σταμάτησε το σουτ του Ιγκλέσιας, αλλά ο Αργεντινός -ίσως ο κορυφαίος στη φετινή πορεία του Ατρόμητου- συνέχισε να “ψάχνει” το γκολ. Και δικαιώθηκε στο 75΄ όταν μετά από φάουλ του Γκαρσία, με προβολή στο πρώτο δοκάρι ισοφάρισε. Και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 81΄ απο λάθος του Παπαζαχαρία, ο Στέφανο Ναπολεόνι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τζόρβα και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας) Κίτρινες: Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ, Αργυρόπουλος – Δημούτσος, Ταυλαρίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παντελιάδης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Κόρμπος (84΄ Πετρόπουλος), Μίνγκας (70΄ Τσιλιγκίρης), Λουσέρο, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (69΄ Γκαρσία), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (85΄ Μπρίτο), Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (81΄ Νάστος), Ουμπίντες, Λαζαρίδης

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.