Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οταν ο Ρέμι γνώρισε το χιόνι -Η απολαυστική αντίδραση μικρής πολικής αρκούδας στο χιονισμένο τοπίο (βίντεο)

31 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Οταν ο Ρέμι γνώρισε το χιόνι -Η απολαυστική αντίδραση μικρής πολικής αρκούδας στΕίναι ο φυσικός της χώρος, αλλά δεν είχε έρθει επαφή με αυτόν τόσο καιρό. Για αυτό και είναι ανεκτίμητες οι αντιδράσεις αυτής της μικρής πολικής αρκούδας στην πρώτη της βόλτα στο χιόνι.

Ο Ρέμι, όπως ονομάζεται, γεννήθηκε στο ζωολογικό κήπο του Τορόντο τον περασμένο Νοέμβριο και ήταν ο μοναδικός που τα κατάφερε από τα τρία αρκουδάκια που ήρθαν στον κόσμο. Οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου τον μεγάλωσαν σε εσωτερικό χώρο, ταΐζοντάς τον μπιμπερό προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Περίπου δύο μήνες αργότερα όμως ήρθε η ώρα για την πρώτη βόλτα στο χιόνι. Παραμένει άγνωστο το τι ακριβώς σκεφτόταν ο Ρέμι πατώντας αυτό το άσπρο παγωμένο πράγμα στο έδαφος, αλλά οι κραυγές του δείχνουν πως μάλλον το χάρηκε.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, 2014 at 18:55 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply