Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Samsung και Google έκαναν τη συμφωνία της δεκαετίας

29 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Προβλέπει την κοινή χρήση πατεντών
Samsung και Google έκαναν τη συμφωνία της δεκαετίας«Η Samsung και η Google αποδεικνύουν ότι με τη συνεργασία, η βιομηχανία της τεχνολογίας έχει να κερδίσει περισσότερα απ’ ό,τι με τις δικαστικές διαμάχες», δηλώνει ο Seungho Ahn, αφεντικό του IP Center της Samsung, ύστερα από τη σύναψη σχετικής συμφωνίας με τη Google.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Allen Lo της Google: «Με τέτοιου είδους συνεργασίες, οι εταιρείες μπορούν να ξεπερνούν τον πόλεμο για τις πατέντες και να εστιάζουν στην ανάπτυξη πρωτοπόρων τεχνολογιών».

Κάπως έτσι περιγράφουν τα στελέχη των δύο τεχνολογικών κολοσσών τη νέα συμφωνία που προβλέπει την κοινή χρήση πατεντών από σήμερα και για τα δέκα επόμενα χρόνια.

Και από τη στιγμή που η Goggle και η Samsung δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ αντιμέτωπες σε δικαστήριο, είναι φανερό ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην Apple (η οποία λατρεύει τις δίκες για τις πατέντες).

thegang

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2014 at 22:29 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply