Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς (εικόνες)

27 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

SONY DSCΜε την ευλογία του Μητροπολίτη Καστοριάς κκ Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο.

Η εκδήλωση έγινε στην Αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου, παρουσία της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασιλικής Ευταξά, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Φιλώτα Ταλίδα, του Δημάρχου Καστοριάς Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, Περιφερειακών Συμβούλων και όλων των εργαζομένων.

e SONY DSC

Στο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία σε όλους, ενώ τόνισε ότι: «Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πρέπει όλοι οι υπάλληλοι να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε με συνέπεια στο έργο μας, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες του τόπου μας».

Καλή και δημιουργική χρονιά ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, συμπληρώνοντας επίσης ότι: «Με σύνεση, ομόνοια και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε τα καλύτερα για τον τόπο μας, που έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες για ένα καλύτερο αύριο».

a __________ SONY DSC

Στη συνέχεια μοιράστηκε η πίτα σε όλες τις Διευθύνσεις και τα τμήματα που στεγάζονται στο Διοικητήριο, ενώ το φλουρί «πέτυχε» η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας.

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2014 at 22:11 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply