Ο ΟΦΗ πήρε το ντέρμπι της Κρήτης
Ο ΟΦΗ πήρε το ντέρμπι της Κρήτης με 2-0 μέσα στα Χανιά 

Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής στο «ντέρμπι» της Κρήτης επικρατώντας εκτός έδρας του Πλατανιά με 2-0 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Περογαμβράκης (47΄) και Ζε Εντουάρντο (74΄).

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με στημένες φάσεις και μακρινά σουτ. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 27΄όταν ο Μπέλιτς έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες.

Στο 40΄ο Μακρής του ΟΦΗ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή μετά από κόρνερ αλλά η προβολή που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Με την ξεκίνημα της επανάληψη όμως ο ΟΦΗ έκανε το 1-0 με μονοκόμματο δεξί σουτ του Περογαμβράκη (47΄) εντός της περιοχής του Πλατανιά. Ο νεοαποκτηθείς Βλαχοδήμος, που πέρασε στον αγώνα στην θέση του Κατάι, προσπάθησε να ισοφαρίσει για τον Πλατανιά στο 65΄αλλα η μπάλα πέρασε μόλις άουτ μετά από σουτ που επιχείρησε.

Στο 74΄ όμως ο Ζε Εντουάρντο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λαμπρόπουλου έκανε το 0-2 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τον αγώνα για την ομάδα του. Στο 80΄ ο Βλαχοδήμος δοκίμασε άλλο ένα σουτ αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε εντυπωσιακά. Αυτή ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα του Πλατανιά στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Πλατανιάς – ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Κίτρινες: Τετέ- Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Κάλαιτζιτς, Ζορό

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκουμ, Φερνάντες, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (80΄ Κασναφέρης), Κατάι (59΄ Βλαχοδήμος), Γουνδουλάκης (46΄ Μενδρινός), Μπέλιτς, Τόρες.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορο, Τσιποτσέρης, Μιλιάζες, Λαμπρόπουλος (85΄ Όγιος), Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (75΄ Στάθης), Παπάζογλου (89΄ Ροβύθης).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.