Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η απόδραση Ξηρού έκοψε την άδεια Κουφοντίνα

13 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο επιχειρησιακός αρχηγός της 17Ν είχε καταθέσει αίτηση που πιθανότατα θα γίνονταν δεκτή
Η απόδραση Ξηρού έκοψε την άδεια ΚουφοντίναΗ απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού έκοψε την άδεια που ετοιμάζονταν να λάβει ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο επιχειρησιακός αρχηγός της «17 Νοέμβρη» θα έπαιρνε την πρώτη του άδεια σε λίγες εβδομάδες, αν δεν είχε σκάσει η βόμβα της απόδρασης τους Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς συγκέντρωσε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για να γίνει δεκτό το αίτημά του.

Ο «Λουκάς» της 17Ν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», είχε συμπληρώσει περισσότερα από 8 χρόνια κράτησης, δεν είχε υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα και έδινε την εικόνα ενός οικογενειάρχη που έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα του.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε καταθέσει τη δεύτερή του αίτησή του προς τη διοίκηση των φυλακών, καθώς η πρώτη είχε απορριφθεί για τυπικούς λόγους. Η δεύτερη αίτησή του, την οποία κατέθεσε λίγο πριν την απόδραση του Ξηρού, θα εξετάζονταν τις επόμενες μέρες.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, το συμβούλιο θα έκανε δεκτό το αίτημά του, αφού τόσο η πλευρά της διεύθυνσης των φυλακών Κορυδαλλού, όσο και η κοινωνική λειτουργός είχαν κάνει θετική εισήγηση για την περίπτωσή του.

Βέβαια κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα αποφάσιζε τελικά ο εισαγγελέας.

newsbeast

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2014 at 19:04 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply