Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα Μελισσανίδη στον κόσμο

9 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πιθανώς να τοποθετηθεί κι επίσημα με γραπτή του δήλωση
Μήνυμα Μελισσανίδη στον κόσμοΤο ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ήταν ένα από τα ελάχιστα φετινή της ΑΕΚ από τα οποία έλειψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς δεχόταν τιμές στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» πληροφορήθηκε όσα συνέβησαν στο ματς με το Αιγάλεω και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα επεισόδια που είναι πολύ πιθανό να αποφέρουν αυστηρές ποινές στην ομάδα, με τιμωρία της έδρας και αφαίρεση βαθμών.

Ο «τίγρης» ενημερώθηκε από συνεργάτες του για το τι ακριβώς συνέβη στο Αιγάλεω και για τις υποψίες πως την είχαν στημένη στην ομάδα του για να προκαλέσουν τιμωρία της. Ο ίδιος ζητεί από τον κόσμο της ΑΕΚ να δείχνει εγκράτεια και να μην απαντούν σε τέτοιου είδους προκλήσεις, που περιμένει να επαναληφθούν και στο μέλλον, καθώς έτσι πλήττεται η ίδια τους η ομάδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει επ ουδενί το άριστο κλίμα που υπάρχει στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ να μετατρέπεται σε πολεμικό όταν παίζει μακριά από το ΟΑΚΑ. Είναι πιθανό, λοιπόν, εντός της ημέρας και μετά την επιστροφή του από επαγγελματικό ταξίδι να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος ζητώντας από τον κόσμο της «Ένωσης» να μην… τσιμπά σε προκλήσεις και να προστατεύει την αγαπημένη του ομάδα.

sport-fm

This entry was posted on Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου, 2014 at 19:42 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply