Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του Μπουτάρη

3 Ιανουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δείτε τη γοητευτική Αυστριακή που τον «απήγαγε» τις γιορτές
Η γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του ΜπουτάρηΕρωτευμένος φαίνεται πως είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, την καρδιά του οποίου έχει κερδίσει η γοητευτική Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο κ. Μπουτάρης πέρασε τις γιορτές στη Βιέννη μαζί με την αγαπημένη του και όχι στη Θεσσαλονίκη, όπως έκανε συνήθως, μαζί με τους δημότες του.

Η δραστήρια γυναίκα μπήκε στη ζωή του το 2009, δύο χρόνια μετά το θάνατο της γυναίκας του. Η Γκαμπριέλα Σάινερ άφησε την πατρίδα της και το χορό και ήρθε στην Ελλάδα, όπου από το 2000 είναι επικεφαλής του Πολιτιστικού Τριγώνου Πρεσπών.

Η 57χρονη πανέμορφη, ξανθιά και δυναμική γυναίκα επισκέφτηκε τις Πρέσπες προκειμένου να μείνει για έξι μήνες και να βάλει τις σκέψεις της σε τάξη, όμως η περιοχή τη μάγεψε και σήμερα έχει εκεί το δικό της σπίτι. Πριν την κερδίσουν το τοπίο των λιμνών και οι άνθρωποι, η Σαίνερ εργάστηκε στην Αθήνα, σε γραφείο μετάκλησης ξένων καλλιτεχνών. Συνεργάστηκε επίσης με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στη Θεσσαλονίκη, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία.

«Όταν χάνεις ένα σύντροφο ζωής -50 χρόνια ήμασταν μαζί- η μοναξιά σε τρομάζει» είχε πει ο κ. Μπουτάρης σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την απώλεια της γυναίκας του Αθηνάς.

«Ύστερα από δύο χρόνια πένθους είπα ” δεν γίνεται άλλο, πρέπει να αναζητήσω άλλη σύντροφο” και φυσικά φοβόμουν. Τι φοβόμουν; Καταρχήν την απόρριψη. Ήμουν γέρος. Στα 70 σου δεν βρίσκεις εύκολα σύντροφο και επιπλέον δεν είχα παραιτηθεί κι’ απ’ την ερωτική διάθεση» εξομολογήθηκε στο Μέγαρο, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

«Έπεισα τον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να ψάξω αντικατάσταση. Αγωνία, φόβος, αναζήτηση, απογοητεύσεις τερατώδεις, ώσπου τελικά είναι στην αίθουσα αυτή -και την ευχαριστώ που είναι- βρήκα την καινούργια σύντροφό μου. Και της χαμογελάω πάλι και έχω την εντύπωση σίγουρα ότι και η Αθηνά χαμογελάει και η άλλη χαμογελάει» είπε ο κ. Μπουτάρης.

 

newsbeast

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου, 2014 at 22:01 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply