Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η δίαιτα των… πρωτόγονων που έκανε θραύση το 2013 -Εχει τα περισσότερα “χτυπήματα” στο Διαδίκτυο

26 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Oι διαίτες είναι γενικά ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα στις μηχανές αναζήτησης στο Ιντερνετ.

Η δίαιτα των... πρωτόγονων που έκανε θραύση το 2013 -Εχει τα περισσότερα "χτυπήματα" στο Διαδίκτυο  Οσα χρόνια και αν περάσουν ο πόθος γυναικών και ανδρών είτε να παραμείνουν αδύνατοι, είτε να χάσουν τα περιττά κιλά παραμένει διακαής. Κάθε χρόνο εμφανίζεται και μια νέα δίαιτα που υπόσχεται γρήγορη απώλεια βάρους με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν για αυτη μανιωδώς λεπτομέρειες. Ποια, λοιπόν, είναι αυτή που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον;

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση Zeitgeistη η πιο δημοφιλής δίαιτα στο Ιντερνετ για το 2013 αναδείχθηκε η Caveman, ένα πρόγραμμα διατροφής που μας καλεί να καταναλώνουμε περισσότερες πρωτεΐνες και πολύ λίγους υδατάνθρακες, όπως δηλαδή έκαναν οι…. πρωτόγονοι.

Στο μενού όσοι την υιοθετούν περιλαμβάνεται κυρίως άσπρο και κόκκινο κρέας, αλλά και ξηροί καρποί και λαχανικά, ενώ απουσιάζουν παντελώς το ψωμί και τα δημητριακά.

Οσοι την έχουν να κάνουν μιλούν όντως για ταχύτατη απώλεια βάρους, ωστόσο, οι διατροφολόγοι επιμένουν να φωνάζουν πως η εν λόγω δίαιτα προκλαεί υπνηλία, ναυτία, αδυναμία, κόπωση και πονοκεφάλους.

Ίσως,  δεν γνωρίζουν καλά τα οφέλη της συγκεκριμένης δίαιτας-διατροφής.

paleoΕπειδή όμως ξέρουμε σίγουρα  ότι η συγκεκριμένη διατροφή έχει αποκτήσει ένα μοναδικό στέκι στην Αμερική,  του φίλου μας Βάιου Τσιομπλίκα από τη Ροδιά Γρεβενών, δείτε το μενού της ημέρας αλλά και άλλες προτάσεις για γευστικές … αποδράσεις στο facebook  της επιχείρησης εδώ.

Connector Cafe & Grill

Paleo Diet Lifestyle

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου, 2013 at 23:55 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply