Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γιάννης Δημητρίου νέος πρόεδρος του ΓΣΓ…

24 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Νέος πρόεδρος του γυμναστικού συλλόγου Γρεβενών ο κ. Δημητρίου Γιάννης. Σε κατ αρχάς συμφωνία ήρθαν οι δύο πλευρές και μετά από έντονες διαβουλεύσεις αναδείχτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

(Στην ουσία παρέμεινε το υπάρχον Δ.Σ αλλά με νέες αρμοδιότητες και με την προσθήκη της Ελένης Κολοβού η οποία είναι έτσι κι αλλιώς αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου.)

Τις επόμενες ημέρες θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες με πρώτη προτεραιότητα την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα κυπέλου εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ιωαννίνων το πρώτο Σάββατο του 2014.

Αμέσως ξεκινούν οι συζητήσεις προκειμένου να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα παραμονής της γυναικείας ομάδας στη κατηγορία δεδομένου του εύκολου αγωνιστικού προγράμματος στον δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις και λεπτομέρειες .

ΓΣΓ

This entry was posted on Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2013 at 13:42 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply