Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κωστής Χατζηδάκης: «Το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας πάει καλά» (video + εικόνες)

24 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

xatzidakhs kozanh 4Την ικανοποίησή του για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας, εξέφρασε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης σε δηλώσεις του, κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη.

Πάει καλά, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, και θα πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί για την απορρόφηση των κονδυλίων. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι τη νέα προγραμματική περίοδο οι πόροι θα είναι αυξημένοι κατά 15%.

xatzidakhs kozanh 6 xatzidakhs kozanh

xatzidakhs kozanh 6

Δουλεύουμε συστηματικά, τόνισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των πολιτών.

xatzidakhs kozanh 2 xatzidakhs kozanh 3 xatzidakhs kozanh 5

Παρά τα προβλήματα που βιώνει η πατρίδα μας, εμείς αξιοποιώντας στο έπακρο τα Ευρωπαϊκά κονδύλια στηρίζουμε την κοινωνία με υποδομές. Με όρους σύνθεσης και ενότητας δίνουμε τον αγώνα για να βγούμε μια ώρα γρηγορότερα από την κρίση.


This entry was posted on Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2013 at 08:05 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply