Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστίες και ευχές Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

24 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

eyxes dhmarxoyΌταν τα νέα παιδιά, το μέλλον του τόπου μας, δημιουργούν με μεράκι, αγάπη και φαντασία, μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και αισιόδοξοι για το αύριο. Και όταν οι ευχές συνοδεύονται από το αποτέλεσμα αυτό  αποκτούν άλλο νόημα και αξία.

Οι μαθητές των σχολικών μονάδων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών ανταποκρίθηκαν στο διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης ζωγραφιάς για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας του Δημάρχου.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό, γεμάτο χρώματα και ιδέες, πλούσιο σε φαντασία έτσι όπως μόνο η παιδική ματιά και αθωότητα μπορεί να αποδώσει. Άλλωστε ο τρόπος έκφρασης των μικρών μαθητών είναι η ζωγραφική.

Η επιλογή πολύ δύσκολη. Όλες οι ζωγραφιές μοναδικές, ξεχωριστές και πολύτιμες. Τελικά επιλέχθηκαν οι ζωγραφιές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν  στο διαγωνισμό καθώς και τους δασκάλους τους και τους εύχεται Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το Νέος Έτος.

Χρόνια Πολλά.

Τα σχολεία που έλαβαν μέρος είναι δέκα (10) με δέκα (10) ζωγραφιές το καθένα:

1ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ( επιλογή ζωγραφιών)

4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

5ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

6ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Δημοτικό Σχολείο Κρανιάς

Δημοτικό Σχολείο Κιβωτού

Δημοτικό Σχολείο Μεγάρου

Όλες οι ζωγραφιές πλαστικοποιήθηκαν και κοσμούν τις αίθουσες των σχολείων.

This entry was posted on Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2013 at 07:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply