Ο Ναπολεόνι σέρβιρε τη νίκη του Ατρόμητου

Ο Ναπολεόνι σέρβιρε τη νίκη του ΑτρόμητουΑκόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίοι εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέτυχαν οι Καραμάνος (24′, 75′) και Παπαδόπουλος (78′), ενώ για τον Πανθρακικό μείωσε ο Ιγκορ στο 60ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, ο Πανθρακικός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, αλλά στο 14` ο Τσενάμο απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ την μπάλα από το φάουλ του Ιγκορ.

Στο 24ο λεπτό ο Ατρόμητος προηγήθηκε, όταν ο Καραμάνος με πανέμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής «νίκησε» τον Σέρεμετ και άνοιξε το σκορ με τη… βοήθεια του αμυντικού Σαρακατσάνου.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Παπαδόπουλος κατέβασε εντυπωσιακά την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 45` είχαν μία καλή φάση με το άστοχο σουτ του Λαδάκη.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στο γήπεδο και μέχρι το 60′ δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Κάσες έγινε αποδέκτης της μπάλας, «άδειασε» εντυπωσιακά τον Γιαννούλη και πάσαρε κάθετα και προς τα αριστερά σημαδεύοντας τον Ιγκορ, ο οποίος με δυνατό πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσενάμο και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο επόμενο τρίλεπτο ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Δημούτσου (62′) μπλόκαρε ο Σέρεμετ και το πλασέ του Παπαδόπουλου (63′) κόντραρε ο Χρήστου στέλνοντας την μπάλα κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο επόμενο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ατρομήτου πίεσαν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, μέχρι το 75ο λεπτό, όταν ο νεοεισελθείς Ναπολεόνι έβγαλε κάθετη μπαλιά προς τον Καραμάνο, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά χάρισε τους τρεις βαθμούς στους Περιστεριώτες.

Κι αυτό γιατί, τρία λεπτά αργότερα, ο Ναπολεόνι έβγαλε άλλη μία ασίστ, αυτή την φορά με αποδέκτη τον Παπαδόπουλο, ο οποίος, αφού κοντρόλαρε, πλάσαρε από κοντά τον Σέρεμετ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Ατρόμητος-Πανθρακικός για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες : Χρήστου, Μπαϊκαρά

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος):
Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ουμπίντες, Δημούτσος, Γεωργίου (68` Μπρίτο, 74` λ.τρ. Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (81` Πίτου Γκαρσία).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος):
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ιγκόρ, Χρήστου, Κάσες (72` Τζάνης), Ζος, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Λαδάκης (82` Εμποου), Σαρακατσάνος (82` Χασομέρης).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.