Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μαθήματα έως τις 9 Αυγούστου για να σωθεί το εξάμηνο

21 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μαθήματα έως τις 9 Αυγούστου για να σωθεί το εξάμηνο

Μέχρι τις 9 Αυγούστου παρατείνεται ο εκπαιδευτικός χρόνος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως αποφάσισε η Σύγκλητος του ιδρύματος, προκειμένου να σωθεί το εξάμηνο στις επιμέρους σχολές.

Με αυτή την απόφαση της Συγκλήτου, το εξάμηνο δεν χάθηκε αλλά θα γίνουν οι 13 εβδομάδες του χειμερινού εξαμήνου με μια παράταση και στη συνέχεια οι 13 εβδομάδες του θερινού έως τις 9 Αυγούστου.

Στο διάστημα αυτό, τα τμήματα του Ιδρύματος θα κανονίσουν κατά περίπτωση τα θέματα των εξετάσεων και των παραδόσεων τους. Το ακαδημαϊκό έτος κανονικά λήγει στις 30 Αυγούστου.

Η Σύγκλητος κάλεσε παράλληλα όλα τα Τμήματα του Ιδρύματος να ευθυγραμμιστούν με την απόφασή της.

Η Νομική Σχολή, ωστόσο, έχει αποφασίσει ότι το εξάμηνο χάθηκε, ενώ χαρακτηριστικό του κλίματος είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρός της Θ. Φορτσάκης αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Συγκλήτου, καθώς αυτή διεκόπη, για μια ακόμη φορά, από φοιτητές που θέλησαν να καταθέσουν τις απόψεις τους χωρίς να έχουν προσκληθεί.

έθνος

This entry was posted on Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2013 at 14:10 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply