Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημοσθένη Κουπτσίδη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Γρεβενών Στεργίου Βρέντζιου

17 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εξέφρασε στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου Γρεβενών Στεργίου Βρέντζιου τα θερμά του συλλυπητήρια αναφέροντας τα εξής:

«Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Στέργιος Βρέντζιος ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της μεταπολίτευσης. Διετέλεσε Δήμαρχος την τετραετία 1975-1979.

Ο Στέργιος Βρέντζιος διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη του για την πόλη των Γρεβενών, την ευρυμάθειά του και την οξυδέρκειά του.

Την αγάπη του για τον τόπο μας την απέδειξε όχι μόνο ως Δήμαρχος αλλά και ως Εκπαιδευτικός, ενώ η παρουσία του στο κοινωνικό γίγνεσθαι υπήρξε εποικοδομητική. Όλοι μας θα τον θυμόμαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Σε ένδειξη τιμής και μνήμης του προτείνω από τη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών να διατεθεί το ποσό των 300,00 € στα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης, ώστε σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών να βοηθηθούν μαθητές που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τεθεί το θέμα της Ονοματοδοσίας οδού Στεργίου Βρέντζιου επί της επεκτάσεως του Σχεδίου Πόλεως.

Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

This entry was posted on Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου, 2013 at 21:16 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply