Διοργανώνεται κάθε χρόνο για το Εθνικό Παιδιατρικό Κέντρο, δείτε τις φωτογραφίες
Σε φιλανθρωπική οργάνωση η οικογένεια ΟμπάμαΤην ετήσια συναυλία «Χριστούγεννα στην Ουάσινγκτον» παρακολούθησαν ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, μαζί με τη σύζυγο και τις δύο τους κόρες, μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο για το Εθνικό Παιδιατρικό Κέντρο.

Με τον διάσημο ηθοποιό, Χιου Τζακμαν, ναείναι ο οικοδεσπότης, ο Ομπάμα δεν μπορούσε να αντισταθεί και αστειεύτηκε σχολιάζοντας. «Θέλω να ευχαριστήσω τον οικοδεσπότη μας Χιου Τζακμαν που φροντίζει για την ασφάλειά μας, αφήνοντας τα νύχια του Γούλβεριν σπίτι του», είπε αναφερόμενος στη δημοφιλή κινηματογραφική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός. «Δεν μπορεί να είναι εύκολο να τυλίξει δώρα με αυτά τα πράγματα. Βολεύουν βέβαια για το ψήσιμο στη φωτιά».

Στη συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο TNT στις 20 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, όπως η Σέριλ Κρόου, η Τζανέλ Μονέ, η ηθοποιός Άννα Κέντρικ καθώς και το συγκρότημα Μπακστριτ Μπόιζ.

Δείτε φωτογραφίες:

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.