Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Συμμετοχή επιχειρήσεων στο Έργο InCommon

16 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος IPA «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013» και συγκεκριμένα του Έργου InCommon που υλοποιείται στην Ελλάδα από το Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών και στην Αλβανία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κορυτσάς και την εταιρία EuroPartners Development προσκαλεί τις επιχειρήσεις:

(α) μεταποίησης αγρο-διατροφικών προϊόντων,

(β) εστίασης, και τις

(γ) ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,

της  Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών να συμμετάσχουν εθελοντικά στη χρήση του λογότυπου του Έργου InCommon. Το λογότυπο αυτό συνεπάγεται για τις επιχειρήσεις έναν αριθμό υποχρεώσεων ο οποίος αποσκοπεί στην ανάδειξη των τοπικών αγρο-διατροφικών προϊόντων και την βελτίωση των υπηρεσιών των επιχειρήσεων των κλάδων που προαναφέρθηκαν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Έργο InCommon υπάρχουν στον ιστότοπο του Έργου (www.incommonproject.com), ενώ λεπτομέρειες για τα κριτήρια ποιότητας των συμμετεχόντων επιχειρήσεων δίνονται από το Εμπορικό Επιμελητήριο Γρεβενών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο Έργο InCommon διατίθενται από τα γραφεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών στην διεύθυνση Εμμανουήλ Παππά 7.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

This entry was posted on Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2013 at 23:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply