Συγκλονιστικές ερμηνείες, υπέροχες εικόνες της αγριεμένης θάλασσας και της Άνδρου, μοναδική σκηνοθετική ματιά του καταξιωμένου Έλληνα δημιουργού Παντελή Βούλγαρη και λαμπερές παρουσίες στην avant premiere της “Μικράς Αγγλίας” με συμπαραγωγό τον ΟΤΕ TV.

Παρουσία του σκηνοθέτη, Παντελή Βούλγαρη, της συζύγου του, Ιωάννας Καρυστιάνη, των πρωταγωνιστών, των συντελεστών, αλλά και πλήθους κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο, πραγματοποιήθηκε  στο Παλλάς η avant premiere της νέας ταινίας του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη, “Μικρά Αγγλία”.

Βασισμένη στο βραβευμένο με Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος ομώτιτλο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη, η ταινία διαδραματίζεται στην Άνδρο, την περίοδο άνθησης της ναυτιλίας στο νησί και αφηγείται τις ιστορίες των ναυτικών, αλλά και των γυναικών που έμεναν πίσω.Πρωταγωνιστούν οι πρωτοεμφανιζόμενες Πηνελόπη Τσιλίκα και Σοφία Κόκκαλη, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, η Αννέζα Παπαδοπούλου, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Βασίλης Βασιλάκης, ο Χρήστος Καλαβρούζος, η Ειρήνη Ιγγλέση, η Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και η Αγγελική Παπαθεμελή.

Η Μικρά Αγγλία έκανε την έξοδό της στους κινηματογράφους, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, από την Feelgood, ενώ θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τον OTE TV το 2014.

Στέλλα Παπαδάκη

Star-fm.gr: Η ταινία προβάλλεται και στο Κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.