Τετράμορφος...Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 4-0 της Καλλονής και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής.

Έχοντας τον Μπεργκ σεεξαιρετική μέρα και τον Πράνιτς να ντύνεται… σκόρερ με δύο γκολ (29’, 67’) πέρασε εύκολο απόγευμα, κόντρα στην ομάδα του Μαντζουράκη. Ο Σουηδός το δεύτερο (43’) των «πρασίνων», ο Αμπείντ στις καθυστερήσεις το τελευταίο.

Χορταστικός στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ, αν ο Καρέλης, ήταν πιο προσεκτικός, σε ένα από τα πολλά τετ-α-τετ που βγήκε απέναντι από τον Χογκ.
Το ματς:
Ο Παναθηναϊκός είχε ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» μετά την «γκέλα» στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα έψαχναν τις νίκες για να αποκτήσουν και πάλι ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Σε αυτό το πλάνο κινήθηκαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάνοντας ίσως το καλύτερο φετινό τους ημίχρονο, οι παίκτες του Αναστασίου κατάφεραν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για μια σημαντική νίκη.

Ο Μπεργκ ήταν σε μεγάλη μέρα και αφού δεν το… εκτίμησε ο Καρέλης και αστόχησε σε δύο περιπτώσεις, ήρθε ο Πράνιτς, να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Σουηδού και να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, επειδή ο επιθετικός που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να σκοράρει και ο ίδιος, λίγο αργότερα «κρέμασε» σε τετ-α-τετ τον Χογκ, ύστερα από κάθετη πάσα του Ζέκα. Οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με το προβάδισμα να είναι… «πράσινο».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Καλλονή να παίρνει περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας «καθαρό» υπέρ του προβάδισμα οπισθοχώρησε, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν διαδρόμους και να χάσουν κάποιες ευκαιρίες, που είχαν κύριο εκφραστή τους τον Λεοζίνιο. Σε εκείνο το σημείο, το γκολ δεν ήρθε για την ομάδα της Μυτιλήνης, με τον Πράνιτς λίγο αργότερα να «κλειδώνει» το τρίποντο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν με τους «πράσινους» να έχουν ένα ασφαλές προβάδισμα, τον Αναστασίου να χρησιμοποιεί τους Χουχούμη, Μαρινάκη και Κλωναρίδη, φρεσκάροντας λίγο την ενδεκάδα του. Από την άλλη πλευρά, οι αλλαγές του Μαντζουράκη δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα και μετά το 1-1 της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Καλλονή – Παναθηναϊκός για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Μαρσέλο, Φαρία (74’ Γάλας), Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (74’ Χουανλού), Καζάκης.

Στον πάγκο: Σιδεράκης, Βλαστέλλης, Κάλφας, Γκάσιτς.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (71’ Μαρινάκης), Νάνο (80’ Χουχούμης), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέιντ, Καρέλης, Μπεργκ (74’ Κλωναρίδης).

Στον πάγκο: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Ατζαγκούν, Ντίνας.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.