Ο προφητικός καλλιτέχνης στα χρόνια της κοινωνικής δικτύωσης!
Έτσι θα ήταν το Instagram του Άντι ΓουόρχολΌταν το θρυλικό σύμβολο της ποπ αρτ δήλωνε το 1968 ότι στο μέλλον όλοι θα μπορούν να γίνουν διασημότητες για 15 λεπτά, δεν ήξερε πόσο δίκιο είχε!

Και σίγουρα δεν είχε υπόψη του την κοινωνική δικτύωση, που δίνει σε όλους πλέον τη δυνατότητα να ζήσουν το όνειρο για πολλές-πολλές ώρες.

Και βέβαια η φήμη ποτέ δεν ήταν ευκολότερη απ’ ό,τι στην επικράτεια του Instagram, που έχει βαλθεί να κάνει celebrity τον απλό καθημερινό τύπο.

Αν λοιπόν ζούσε σήμερα ο Άντι, οι followers θα συνωστίζονταν σαν μύγες στον λογαριασμό του για να απολαύσουν την εκζήτηση του περίφημου καλλιτέχνη.

Πώς θα ήταν το Instagram του; Μα γεμάτο από τις μεθυσμένες περιπέτειές του στο Studio 54, τις εμπνεύσεις για τις μνημειώδεις ποπ συνθέσεις του (βλέπε «The Factory»!), τους διάσημους φίλους του, τις εξορμήσεις του, τα καλλιτεχνικά συναπαντήματά του και άλλα πολλά.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι μιλάμε για μύθο της νυχτερινής διασκέδασης!

Και εννοείται ότι θα χρησιμοποιούσε hashtags όπως #15minsoffame…

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.