Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αστυνομική επιχείρηση στην Φλώρινα με 15 συλλήψεις…

2 Δεκεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκαν 472 έλεγχοι

Στο πλαίσιο εξόρμησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, για την αντιμετώπιση της λαθραίας εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι κυρίως αλλοδαπών ατόμων, κατά το διήμερο 30-11-2013 και 01-12-2013, στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν τετρακόσιοι εβδομήντα δύο (472) έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και συνελήφθησαν:
• Οχτώ (8) υπήκοοι Αλβανίας, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών
• Ένας (1) υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών
• Δύο (02) ημεδαποί, για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών. (μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη προς το εσωτερικό της Χώρας)
• Τέσσερις (04) μη νόμιμοι μετανάστες.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην δίωξη της λαθρομετανάστευσης και της παραγόμενης απ’ αυτή εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

This entry was posted on Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2013 at 17:38 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply