Θλίψη στο ποδόσφαιρο για τον θάνατο του Τάκη ΣυνετόπουλουΘλίψη προκάλεσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Τάκη Συνετόπουλου. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, που έκανε καριέρα σε Ολυμπιακό και Ολυμπιακό Βόλου, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου βυθίστηκε στο πένθος, στο άκουσμα της είδησης του Συνετόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την οδύνη της για θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε στον αγώνα με τον Φωστήρα, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες της ομάδας να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και οι σημαίες στο ΕΑΚ να κυματίζουν μεσίστιες».

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Κώστα Παπάζογλου και Δημήτρη Συνετόπουλου θα τηρηθεί αύριο πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό.

Αυτό έκανε γνωστό η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση στην οποία και εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια των δύο άσων οι οποίοι συνέδεσαν την καριέρα του με την ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Μετά την απώλεια του Κώστα Παπάζογλου η «ερυθρόλευκη» οικογένεια θρηνεί για μία ακόμη μεγάλη απώλεια, αυτή του Δημήτρη (Τάκη) Συνετόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται δίπλα στις οικογένειες των δύο μεγάλων άσων. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.