Στόχος η διείσδυση σε μεγάλα δίκτυα διανομής στην εσωτερική και εξωτερική αγορά

Ο Γιώργος Κυριακός εμπορικός διευθυντής στην ΕΖΑΜέλος Διοικητικού Συμβουλίου και εμπορικός διευθυντής της Ζυθοποιΐας ΕΖΑ, της πρότυπης ελληνικής ζυθοποιίας της Αταλάντης, που έχει βασικούς μετόχους τον κ. Αθανάσιο Συριανό (66.1%) και την επενδυτική εταιρία damma holdings του προέδρου του ΣΕΒ κ. Δημήτρη Δασκαλοπουλου ( 33.9%) θα είναι ο κ. Γιώργος Κυριακός.

Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μεγάλων επιχειρήσεων μπύρας στην Ελλάδα  και την Γαλλία και την εμπειρία της δημόσιας διοίκησης στον ΟΠΑΠ και την ειδική γραμματεία ΔΕΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Κυριακός ξεκίνησε ήδη τη νέα επαγγελματική δραστηριότητα του.

Ο στόχος του εγχειρήματος της ΕΖΑ, όπως περιγράφηκε μετά την είσοδο του κ. Δασκαλόπουλου στην επιχείρηση, είναι “η στρατηγική ανάπτυξη της με όραμα τη συγκέντρωση Ελληνικών brand names απο τον ευρύτερο κλάδο του ζυθου των αναψυκτικών και του εμφιαλωμενου νερού. Σε ένα κοινό μετοχικό σχήμα με στόχο την διακριτή του παρουσία στην ελληνική και στις ξένες αγορές.

Η υλοποίηση αυτού του στόχου έχει ως βασικό άξονα και  προτεραιότητα την στήριξη της αμιγούς ελληνικής παραγωγής και καινοτομίας και επιδιώκει να αξιοποιήσει τα συγκριτικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η ΕΛληνικη Γεωργία και βιομηχανία καθώς και τα σύγχρονα δίκτυα διανομής στην εσωτερική και στην εξωτερική αγορά“.

Για την προβολή της εταιρίας συμφωνήθηκαν ήδη τα χορηγικά προγράμματα της ΕΖΑ με τις ομάδες μπάσκετ Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

το βήμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.