Θαλάσσιο «τέρας» ξεβράστηκε στη ΝΑ ΑσίαΕνα αγνώστου ταυτότητος, τεράστιο πλάσμα ξεβράστηκε στη νοτιοανατολική Ασία προκαλώντας έκπληξη στους κατοίκους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Star, πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι πρόκειται για «συγγενή» του Τέρατος του Λοχ Νες, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως το θεόρατο πλάσμα κατέφθασε από το… Διάστημα!

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που το «τέρας» ανασύρεται και φορτώνεται πάνω σε ένα φορτηγό, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολουθεί με το στόμα ανοχτό.

Ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμη σε ποια χώρα εμφανίστηκε το αλλόκοτο αυτό ζώο, καθώς χρήστες στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι η γλώσσα που μιλούν ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους στο βίντεο είναι η Χμερ της Καμπότζης.

Αν και δεν έχει γίνει επακριβώς γνωστό το είδος του ζώου και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, στην πραγματικότητα το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για γαλάζια φάλαινα.

Πάνω από 30 άνθρωποι με δέκα σκάφη χρειάστηκαν για να τραβήξουν στην ακτή το άψυχο κήτος που επέπλεε στον ποταμό Cai Cung.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.