Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τεράστια η ανταπόκριση για την Μυρτώ: Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν πάνω από 47.000 δολάρια

17 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο διαδικτυακό κάλεσμα των “Φίλων της Μυρτούς” …

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα των “Φίλων της Μυρτούς”, προκειμένου να συγκεντρωθούν 25.000 δολάρια για να μπορέσει το 16χρονο κορίτσι να αποκτήσει ένα ειδικό μηχάνημα, που είναι απαραίτητο για τη διατροφή και την επικοινωνία της.

Μέσα σε λίγα 24ωρα από από τη στιγμή που “ανέβηκε” η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα youcaring.com, που δημιουργήθηκε, όχι μόνο συγκεντρώθηκε το προαναφερόμενο ποσό αλλά σχεδόν εις διπλούν.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (16/11) έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 47.300 δολάρια, με τον απλό κόσμο που προσέφερε ό,τι μπορούσε από το υστέρημα του, να δείχνει ότι παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, υπάρχει πάντα “χώρος” για ανθρωπιά και αγάπη.

Πολλά είναι, άλλωστε, και τα μηνύματα που στέλνονται για την υγεία της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, με ευχές το άτυχο κορίτσι να αφήσει πίσω του γρήγορα τον Γολγοθά, που της έτυχε να περάσει, και να επανέλθει γερή και δυνατή.

Ανθή Κουτσουμπού

This entry was posted on Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2013 at 15:31 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply