Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ν.Γρεβενών…

17 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://www.star-fm.gr/wp-content/uploads/2013/11/DSC02901-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΣτις 15 Νοεμβρίου 2013, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από το Πρόεδρο του Σωματείο μας κ. Λάζαρο Χαραλαμπίδη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστα Δημάδη και το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κοπτσίδη, για το  πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ».

Το πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» αφορά την έκδοση κάρτας για τους εργατοϋπαλλήλους του Νομού μας και τους ανέργους, με την οποία θα έχουν εκπτώσεις, από 10% έως και 50%, από τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και από επαγγελματίες του Νομούς, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα έχουν αναρτημένο σε εμφανές σημείο στο κατάστημά τους,σχετικό αυτοκόλλητο και θα είναι γνωστή εκ των προτέρων η έκπτωση που θα προσφέρουν, στους κατόχους της κάρτας .

Οι εργατοϋπάλληλοι και οι άνεργοι θα προμηθεύονται τη σχετική κάρτα από το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ Πέμπτη 21/11/2013με τα παρακάτω προϋποθέσεις και δικαιολογητικά:

1.Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας 2013 (εισοδήματα 2012),με ατομικό εισόδημα έως και 15.000 ευρώ και οικογενειακό 30.000ευρώ.

2.Βιβλιάριο Ασθενείας Θεωρημένο.

3. Για τους ανέργους: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Στο πρόγραμμα, έχουν ήδη ενταχθεί περίπου 100 καταστήματα και επαγγελματίες και θα παραμείνει ανοικτό για νέες συμμετοχές, που θα ανακοινώνονται στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο που ανταποκρίθηκε στην ιδέα μας και τον Δήμαρχο Γρεβενών για την βοήθειά του στην υλικοτεχνική υποδομή .

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα, ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την τοπική αγορά που στενάζει από την οικονομική κρίση,να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας και να τις αυξήσουμε εάν αυτό είναι δυνατό .

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Χαραλαμπίδης Λάζαρος

Star-Fm.gr: Δείτε και Προνομιακή- εκπτωτική κάρτα από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Γρεβενών… (video)

This entry was posted on Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2013 at 20:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply