Σε μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη Νέα Υόρκη απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία Youtube, με τίτλο Youtube Music Awards, εκδήλωση με την οποία επιχειρείται να σπάσει η κυριαρχία του MTV, του καναλιού που συνοδεύει τα βίντεο κλιπ από τις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο ράπερ Eminem ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του καλλιτέχνη της χρονιάς.

Καλύτερο βίντεο κλιπ ανακηρύχθηκε το τραγούδι με τίτλο “I Got a Boy” του δημοφιλούς στο χώρο του διαδικτύου νεανικού γυναικείου νοτιοκορεάτικου συγκροτήματος New Generation.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα επικράτησε μεταξύ πολλών γνωστών ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Miley Cyrus , ο Justin Bieber , η Lady Gaga , το συγκρότημα One Direction και ο επίσης νοτιοκορεάτης ράπερ Psy.

Στην τραγουδίστρια Taylor Swift απονεμήθηκε το βραβείο “φαινόμενο YouTube” για το βίντεο “I Knew You Were Trouble“.

Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας Youtube δεν είχε, όμως, την αναμενόμενη επιτυχία καθώς δεν κέντρισε το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών οι οποίοι παραπονέθηκαν για διακοπές στο live webcast.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.