Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οικογένεια Φουντούλη: Δεν θέλουμε αίμα, τιμή, ούτε πολιτικούς στην κηδεία

3 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Να έρθουν σαν φίλοι, όχι σαν χρυσαυγίτες»

Οικογένεια Φουντούλη: Δεν θέλουμε αίμα, τιμή, ούτε πολιτικούς στην κηδεία

Μήνυμα ότι δεν θέλουν να δοθεί πολιτική διάσταση στην κηδεία του γιου τους Γιώργου Φουντούλη που δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο στέλνουν οι γονείς του.

Εν όψει της κηδείας που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, οι γονείς καλούν όσους θέλουν να παρευρεθούν να έρθουν ως φίλοι κι όχι ως χρυσαυγίτες, τονίζοντας επίσης ότι δεν θέλουν αίμα, ούτε τιμή, ούτε την παρουσία κάποιου πολιτικού από οποιοδήποτε κόμμα.

Το μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του Γ.Φουντούλη από την οικογένειά του είναι:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Η οικογένεια θέλει να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.»

in

This entry was posted on Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, 2013 at 23:16 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply