Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε βίντεο σοκ καταγράφηκε καρέ-καρέ η εκτέλεση των μελών της Χρυσής Αυγής

2 Νοεμβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σε βίντεο σοκ καταγράφηκε καρέ-καρέ η εκτέλεση των μελών της Χρυσής Αυγής Στο συγκλονιστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας των γραφείων της Χρυσής Αυγής, το οποίο και εξετάζουν οι αρχές, έχει καταγραφεί καρέ-καρέ η άγρια δολοφονία των νεαρών ανδρών, έξω από τα γραφεία του κόμματος, στο Νέο Ηράκλειο. Οι κινήσεις του εκτελεστή, φανερώνουν ότι πρόκειται για επαγγελματία που ήθελε περισσότερους νεκρούς.

Η αστυνομία θεωρεί ότι το εν λόγω υλικό που δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 10 δευτερόλεπτα, είναι «ο καλύτερος μάρτυρας» για το τι ακριβώς συνέβη κατά την χθεσινή δολοφονική επίθεση.

Όπως μετέδωσε το Mega, στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής που φορά καπέλο τζόκεϊ (ο συνεργός του φορά κράνος) να πλησιάζει τέσσερις νεαρούς άνδρες έξω από την είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Οι νεαροί δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Ο εκτελεστής πλησιάζει τα μέλη της Χρυσής Αυγής σε απόσταση 15 μέτρων και αρχίζει να πυροβολεί. Ο πρώτος που μπαίνει στο στόχαστρο σώζεται σαν από θαύμα, αφού γλιτώνει από τις σφαίρες και προλαβαίνει να μπει μέσα στα γραφεία.

Στην συνέχεια ο δράστης στρέφει το όπλο του σε δεύτερο άτομο, προφανώς τον 29χρονο Αλέξανδρο, ο οποίος αρχίζει να τρέχει βαριά τραυματισμένος σε μια προσπάθεια να σωθεί και σωριάζεται αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Αμέσως μετά ο εκτελεστής πυροβολεί άλλους δυο νεαρούς τους οποίους και σκοτώνει επί τόπου. Στο βίντεο έχει καταγραφεί και η επόμενη κίνησή του, όταν πλησιάζει τα θύματα στο μισό περίπου μέτρο και τους δίνει τη χαρακτηριστική βολή.

Στην συνέχεια ο δολοφόνος επιστρέφει ατάραχος στην μηχανή με την οποία διέφυγε μαζί με τον συνεργό του, αποφεύγοντας την Αττική οδό, αφού οι δράστες ήξεραν ότι θα έπρεπε να σταματήσουν στα διόδια και θα τους ήταν πολύ πιο δύσκολο να ξεφύγουν. Γι’ αυτό και ακολούθησαν πολύ συγκεκριμένο δρομολόγιο διαφυγής, όπως επισημαίνει η αστυνομία.

 

 megatv

This entry was posted on Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2013 at 19:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply