Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Λέσχη 4Χ4 και φέτος θα είναι δίπλα στους πολίτες του νομού Γρεβενών…

Νοέμβριος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πριν δέκα περίπου μέρες έγινε το Σ.Τ.Ο (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) του Δήμου Γρεβενών για τα έκτακτα καιρικά χειμερινά φαινόμενα περιόδου 2013-2014.

Την Παρασκευή (01/11) έγινε το Σ.Ν.Ο (Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο) της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.Η Λέσχη 4χ4 Γρεβενών ως Εθελοντική Ομάδα,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι δίπλα στις τοπικές αρχές και στους πολίτες του νομού Γρεβενών και της ευρύτερης περιοχής,για να προσφέρει όποια δυνατή βοήθεια.

Να επισημάνουμε ότι 11 μέλη της Λέσχης έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης,σε Ορεινή Διάσωση, Πρώτες Βοήθειες και επιπλέον με τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα 4χ4 και δίκυκλα εκτός δρόμου που διαθέτουμε μπορούμε να κινηθούμε με άσχημες καιρικές συνθήκες σε δύσβατα μέρη.

Εδώ θα θέλαμε να Ευχαριστήσουμε το Δήμο Γρεβενών και το Δημοτικό Συμβούλιο,που από τη στιγμή που ενταχθήκαμε στα μητρώα της Πολιτικής Προστασίας με αρ.μητρώου 5/2012, μας στηρίζει και οικονομικά, εξασφαλίζοντας έτσι την αγορά υλικών που είναι αναγκαία για της δράσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Καραχατζής Φώτιος
Πρόεδρος Λέσχης

This entry was posted on Σάββατο, Νοέμβριος 2nd, 2013 at 07:55 and is filed under 4Χ4, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply