Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Ευχαριστώ την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη…

31 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Διοικητής του «Γ. Παπανικολάου»…

Η ιατρική και η πολιτική αποτέλεσαν για μένα ταυτόχρονη και αμφίδρομη ενασχόληση από τα νεανικά μου χρόνια. Η διαχρονική μου προσπάθεια για προσφορά στον άνθρωπο, μου ανταπέδωσε επιστημονική και κοινωνική καταξίωση.

Η ανάθεση της Διοίκησης του «Γ. Παπανικολάου», ενός από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα Νοσοκομεία της χώρας, αποτελεί για μένα νέα πρόκληση προσφοράς. Εκατοντάδες ιατροί υψηλού επιπέδου και πολλοί περισσότεροι εργαζόμενοι μοχθούν νυχθημερόν προσφέροντας υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Ευχαριστώ την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πιστεύω πως θα τιμήσω το αξίωμα που είναι το σημαντικότερο που αναλαμβάνει μέχρι σήμερα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά. Είμαι ευτυχής, γιατί είμαι βέβαιος πως θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω περισσότερο και τους συμπατριώτες μου τους Καστοριανούς, στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και όπου αλλού μπορώ.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ιατρός – Πρ. Βουλευτής

Διοικητής

Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου»

This entry was posted on Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, 2013 at 22:33 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply