Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ψήφισμα της Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών για την Χρυσή Αυγή

28 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-2TVVEXB9E4U/UVNoYZUmWaI/AAAAAAABy0c/a5UPRKZz8gQ/s1600/P3274595.JPG«Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γρεβενών εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους και καταδικάζουν το φασισμό, το ρατσισμό, τη βία και τις δολοφονικές επιθέσεις της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Στην πόλη των Γρεβενών, που είναι η πρώτη πόλη στην Ευρώπη που απελευθερώθηκε από τους φασίστες κατακτητές και τους ναζί συνεργάτες τους, και γενικότερα στην περιοχή των Γρεβενών, που έδωσε εκατόμβες θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, η παρουσία της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, είναι ανεπιθύμητη.

Ο Γρεβενιώτικος Λαός όπως της εποχή της ναζιστικής κατοχής έτσι και τώρα καταδικάζει και αντιπαλεύει για μια ακόμα φορά το φασισμό, την επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων και δηλώνει ενωμένος απέναντι σε κάθε απειλή κατά της Δημοκρατίας».

Αυτό το ψήφισμα κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από την Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών και η πλειοψηφία αρνήθηκε ακόμα και να το αναγνώσει, μη θέλοντας να καταδικάσει τη θεωρία των δύο άκρων, που εξισώνει τους αγώνες του λαού για ψωμί και αξιοπρέπεια με τους φασίστες αλλά και για να μην πάρει ξεκάθαρη θέση καταδίκης της συγκεκριμένης ιδεολογίας.

Καλούμε σε εγρήγορση και κινητοποίηση τους εργαζόμενους και όλο το λαό της περιοχής μας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε χώρο της εκπαίδευσης, ιδιαίτερα τη νεολαία να σφυρηλατήσουν ένα πανίσχυρο λαϊκό κίνημα με στόχο την απομόνωση της Χρυσής Αυγής, αλλά και την καταδίκη του συστήματος που γεννά και τρέφει τέτοια μορφώματα.

Οι Επικεφαλής και οι Σύμβουλοι
των Δημοτικών Παρατάξεων
«Όραμα – Ανάπτυξη – Συμμετοχή»
&
«Λαϊκή Συσπείρωση»
του Δήμου Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2013 at 17:33 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply