Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο διαδίκτυο οι λίστες με τα ονόματα των εργαζόμενων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

11 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αδ. Γεωργιάδης: «Απολύσεις μηδέν»

Στις νέες τους θέσεις θα τοποθετούνται από την ερχόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στον χώρο της Υγείας που τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα».

Η λίστα με τα ονόματα των «διαθέσιμων» εργαζομένων στον χώρο της Υγείας έχει ήδη αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

«Απολύσεις μηδέν» τόνισε με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης και δεσμεύθηκε ότι θα αρχίσουν το αργότερο αύριο Σάββατο να εκδίδονται οι διαπιστωτικές πράξεις, που σημαίνει ότι από την άλλη εβδομάδα τοποθετούνται όλοι στις νέες τους θέσεις.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι την ερχόμενη βδομάδα, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία, ανά ημέρα της διαθεσιμότητας που λήγει σήμερα, Παρασκευή. Όπως τόνισε «θα δούμε αν το Εθνικό Σύστημα Υγείας είχε την οποιαδήποτε μεγαλύτερη υπερφόρτωση σε σχέση με πέρυσι, τις ίδιες ημέρες, λόγω της διαδικασίας της διαθεσιμότητας».

Αναφερόμενος στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα είπε ότι σύντομα θα λειτουργούν η παθολογική κλινική, θα έρθουν τα εξωτερικά ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και θα δημιουργηθεί μονάδα χρονίως πασχόντων.

«Πιστεύω σε διάστημα όχι ανώτερο των δεκαπέντε ημερών, θα παρουσιάσουμε και ένα περαιτέρω σχέδιο αναβαθμίσεως, πέρα των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί, του νοσοκομείου» είπε.

Και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε ότι η χώρα θα προχωρήσει μπροστά. Οι γκρινιάρηδες θα μείνουν πίσω».

το βήμα

This entry was posted on Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2013 at 23:09 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply