Ο Μάντζιος «κάρφωσε» την Καλλονή των... 10 πακτώνΜε γκολ του Μάντζιου στο 75′ ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας 1-0 την Καλλονή, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκες από το 60′, λόγω αποβολής του Περόνε.

Με αρκετές φάσεις, αλλά χωρίς γκολ κύλησε το α’ ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 4′ με ένα σουτ του Λεοζίνιο που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, για να «απαντήσουν» οι γηπεδούχοι στο 11′ με σουτ του Λυκογιάννη, που αποκρούστηκε με δυσκολία από τον Σιδεράκη και η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή στο 19′ όταν ο Περόνε έφυγε μόνος μπροστά, αλλά τελευταία στιγμή κατάφερε να τον κόψει ο Σανγκινέτι, ενώ στο 34′ το σουτ του Χουανλού πάνω στην κίνηση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 44′ και σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Σιδεράκη, ο Κονέ σε κενή εστία σούταρε άουτ.

Στο 60′ άλλαξε η ισορροπία του αγώνα, όταν ο Περόνε χτύπησε εκτός φάσης τον Λαμπρόπουλο και αποβλήθηκε, για να αποβληθεί αμέσως μετά από τον πάγκο και ο Γιάννης Ματζουράκης, λόγω διαμαρτυρίας. Μοιραία ο Λεβαδειακός απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την αξιοποίησε στο 75′, όταν από μπαλιά του Μπούστο ο Μάντζιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αν και με δέκα παίκτες η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Φαρία στο 78′ απέτυχε να σκοράρει κι έτσι το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Καλλονή για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 60′ Περόνε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπούστο, Μανόλο – Αναστασιάδης, Γκάσιτς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής):
Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Σανγκινέτι (33′ Μανόλο), Λυκογιάννης, Πετράτσι (70′ Μπούστο), Λαμπρόπουλος, Κάπος, Ορτέγκα, Μάντζιος, Καπό (46′ Μαρτίνς), Κάντζι.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Μαντζουράκης):
Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Γκάσιτς, Ποντάνι, Λεάντρο (87′ Καζάκης), Φαρία (80′ Γαλας), Σιλιγαρδάκης, Xουανλού (91′ Βλαστέλλης), Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.