Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προφυλακιστέος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

3 Οκτωβρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία του βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο βουλευτής , Χρήστος Παππάς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πρόκειται για τον τρίτο βουλευτή της Χρυσής Αυγής που κρίνεται προσωρινά κρατούμενος, έπειτα από την προφυλάκιση του γενικού γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, και του βουλευτή Γιάννη Λαγού.

Οι Μιχαλολιάκος και Λαγός οδηγήθηκαν την Πέμπτη στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου και κρατούνται.

Σε βάρος του Παππά έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ένταξη σε και καθοδήγηση εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στο εισαγγελικό πόρισμα αναφορικά με την έκνομη δράση της ΧΑ, ο Παππάς εμφανίζεται ως ο υπαρχηγός της οργάνωσης, υπό τον προφυλακισθέντα Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης στην παράδοσή του, 24 ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, θεωρήθηκε ως ύποπτος φυγής.

This entry was posted on Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2013 at 21:22 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply