Ματσάρα στη Ριζούπολη με τον Απόλλων να επικρατεί 4-2 του ΛεβαδειακούΕπιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αγνοούσε τη χαρά του τρίποντου από την πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας και την επιτυχία επί του Άρη.

Η ομάδα της Ριζούπολης επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 4-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ και έφτασε στους έξι βαθμούς, παίρνοντας βαθιά «ανάσα» εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Η επιθετικότητα με την οποία ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι απέφερε ένα σουτ του Έγκον (5΄) κι άλλο ένα του Γκουέλα (7΄), από χτύπημα φάουλ, που ανησύχησαν τον Στρατηλάτη, αλλά έφυγαν άουτ.

Πολύ πιο επικίνδυνος στη συνέχεια ήταν όμως ο Λεβαδειακός, που με τον Σανιγκέτι στο 9ο λεπτό (την κεφαλιά του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζόρβας) και τον Κάντζι στο 11ο (δεν πρόλαβε την μπάλα σε άδεια εστία) έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Ό,τι δεν κατόρθωσαν όμως σε αυτές τις δύο φάσεις οι «πράσινοι», το πέτυχαν στο 33΄: ο Κονέ εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του και έκανε το 0-1, μόνο που οι Βοιωτοί δεν ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι, καθώς στο 41΄ ο Κόρμπος «εκτέλεσε» την πρώην ομάδα του και με προβολή έκανε το 1-1.

Στο 49΄ ο Δεληζήσης ολοκλήρωσε την ανατροπή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς νίκησε με κεφαλιά για δεύτερη φορά τον Στρατηλάτη, από κόρνερ του Γκουέλα, αλλά οι άμυνες δεν ήταν σήμερα τα «δυνατά σημεία» των δύο αντιπάλων.

Στο 61΄ ο Ροζέριο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων για να κάνει το 2-2, αλλά τρία λεπτά αργότερα και από λάθος του Μαρτίνεθ ο Φαρινόλα έγραψε το 3-2, σε ένα «τρελό» δεύτερο ημίχρονο.

Η μεγάλη ευκαιρία του Λεβαδειακού για να φτάσει στην ισοφάριση χάθηκε στο 68΄, όταν ο Τζόρβας βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν στο σουτ του Ροζέριο για να εκτρέψει την πορεία της και να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Μπάρκογλου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 4-2 από λάθος του Μουλόπουλου.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Απόλλων – Λεβαδειακός για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κόρμπος – Κάντζι, Κονέ, Μουλόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Διαμαντης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης (46΄ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Έγκον (62΄ Μπάρκογλου), Γκουέλα (88΄ Άλβαρεζ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής):
Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Σανγκινέτι, Μαρτίνεθ, Ορτέγκα, Καπό (80΄ Βασιλείου), Μάντζιος, Κάντζι (46΄ Ροζέριο), Λαμπρόπουλος (74΄ Μπούστο), Κονέ

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.