Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα

«Είμαι νικητής κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει» είπε ο ΠαπανικολάουΟ Κώστας Παπανικολάου παρουσιάστηκε και επίσημα από την Μπαρτσελόνα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του μετά από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό.

Αφού ξεκουράστηκε για αρκετές μέρες από την προσπάθεια της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, ο Κώστας Παπανικολάου πήγε στην Ισπανία όπου πριν ενσωματωθεί στις προπονήσεις παρουσιάστηκε και δήλωσε ότι «είμαι νικητής κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

Στις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μίλησε για την καινούρια ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε στον Πιτ Μάικλ τον οποίο θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας. Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο τόνισε ότι τον βοήθησε πολύ όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, μου αρέσει να κάνω πράγματα για την ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα Έχω μόνο την Μπαρτσελόνα στο μυαλό μου και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον», δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ και συνέχισε:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης και έχει χτίσει ένα σπουδαίο σύνολο. Οι λέξεις είναι εύκολες, αλλά αυτό που στην ουσία πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Είμαι νικητής κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το μόνο που με απασχολεί είναι η ομάδα».

Όσο για τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια του ευρωμπάσκετ: «Είμαι καλύτερα πλέον, πρέπει να βιαστώ για να μπω στην αγωνιστική δράση, όταν μου πουν οι γιατροί».

Για τον Πιτ Μάικλ του οποίου την θέση παίρνει: «Ο Πιτ Μάικλ είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα κι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Δεν θα ήταν δίκαιο ούτε για αυτόν, ούτε και για μένα».

Ενώ κλείνοντας είπε: «Ο Βασίλης Σπανούλης με βοήθησε πάρα πολύ εμένα και τους άλλους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά σε μία ομάδα, όλοι πρέπει να βοηθούν όλους».

sports.in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.