Τζάμπολ στο Ευρωμπάσκετ με Ελλάδα - Σουηδία στις 18:45Το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22/9) ανοίγει σήμερα τις πύλες του με την Εθνική Ελλάδος να αντιμετωπίζει στις 18:45 (ΑΝΤ1, OTE Sport 3) τη Σουηδία στην «Arena Bonifika» του Κόπερ, λίγα χιλιόμετρα από το Πορτορόζ όπου μένουν οι ομάδες του Δ’ ομίλου.

Οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση, αφού αντιμετωπίζουν μια από τις ασθενέστερες ομάδες του γκρουπ, το οποίο συμπληρώνουν οι Ρωσία, Τουρκία, Ιταλία και η Φινλανδία.

Πάντως το έργο της Εθνικής δεν αναμένεται εύκολο αφού η Σουηδία που επιστρέφει σε Ευρωμπάσκετ μετά το 2003, όταν και ήταν εκείνη οικοδέσποινα, διαθέτει στις τάξεις τους δυο NBAers, τον Γιόνας Γερέμπκο και τον Τζέφερι Τέιλορ που μπορούν να κάνουν ζημιά.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει… ξεσκονίσει τα συστήματα των Σουηδών αφού ενδεχόμενη αδιαφορία μπορεί να αποβεί μοιραία και να κάνουμε λόγο για… φιάσκο ολκής!

«Κλειδί για τη νίκη θα παίξει η ανταπόκριση των παικτών μας στο ένας με έναν, αλλά και η ομαδική άμυνα», τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Στο γήπεδο (χωρητικότητας 5.000 θεατών) αναμένεται να βρίσκονται περίπου 50 έλληνες που ταξίδεψαν από την πατρίδα αλλά και χώρες του εξωτερικού για να σταθούν στο πλευρό της γαλανόλευκης.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον Δ’ Όμιλο περιλαμβάνει επίσης τους αγώνες Τουρκία – Φινλανδία (15:30) και Ρωσία – Ιταλία (22:00).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.