Δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου Έλληνα και δύο αλλοδαπών 42 και 20 ετών αντίστοιχα σχηματίστηκε από την υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, έπειτα από καταγγελία 15χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης, με τον οποίο συνομιλούσε στο Facebook, είχε στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια.

Το υλικό αυτό είχε, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, έρθει στην κατοχή του δράστη μετά από πίεση, που είχε ασκηθεί στην ανήλικη κατά τη διάρκεια επικοινωνίας που είχαν μέσω βιντεοκλήσεων.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 20χρονος Αλβανός είχε αποσπάσει και αποθηκεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες της ανήλικης, χωρίς τη συναίνεση της. Κατά τις έρευνες κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω έλεγχο.

Ο 20χρονος Αλβανός δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα, λόγος για τον οποίο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας. Οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι δεν συνελήφθησαν, ωστόσο η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος και των τριών, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.