http://2.bp.blogspot.com/-BEQo2dclSZE/Ugah0Y4UL-I/AAAAAAACFTk/ZONNqAIWHzA/s1600/DSC00612+%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF.jpgΟ Ανδρέας Λέτσιος μίλησε για την απόφασή του να αναλάβει τον Πυρσό Γρεβενών, καθώς και για τους στόχους και τα χαρακτηριστικά του συλλόγου στη νέα Γ’ εθνική.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ανδρέα Λέτσιου:

Για την απόφασή του να αναλάβει τον Πυρσό Γρεβενών:

«Το θεωρώ πρόκληση να αναλάβω τον Πυρσό Γρεβενών, από την στιγμή που συμμετέχει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι η φετινή Γ’ εθνική και βρίσκομαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Επίσης, είναι τιμή μου που οι άνθρωποι της ομάδας στο νέο ξεκίνημα που κάνουν, με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας τη νέα σεζόν:

«Η φιλοσοφία που ακολουθώ είναι η ίδια με αυτή της διοίκησης. Δηλαδή, ευκαιρίες σε νέα παιδιά από την περιοχή, σε συνδυασμό με την παρουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών. Στην περίπτωση του Πυρσού είμαστε τυχεροί επειδή αρκετά παιδιά από εδώ είναι έμπειρα για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ έχουμε και πολλούς ταλαντούχους νέους. Ευελπιστώ με τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι μαζί, να βγάλουμε κάτι καλό στο γήπεδο».

Ο στόχος στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν:

«Σε πρώτο πλάνο, στοχεύουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο δυνατά γίνεται, δηλαδή με θετικά αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Για την παρουσία του κόσμου και την στήριξη που δίνει στον Πυρσό:

«Κοιτάξτε, ο κόσμος του Πυρσού θέλει να δει δικά του παιδιά να παίζουν στην ομάδα και να πρωταγωνιστούν. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στην προσπάθεια των παιδιών, ενώ θυμάμαι από την εποχή που έπαιζα στον Πυρσό ότι έχουμε ένα ένθερμο κοινό. Οι φίλαθλοί μας είναι αρκετοί και διψασμένοι να δουν ποδοσφαιριστές από την περιοχή να προσπαθούν και να παλεύουν για την ομάδα».

Για το νικηφόρο φιλικό με τον Αστέρα Καλλιράχης:

«Ήταν τα πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα, κόντρα σε έναν σύλλογο που είναι από τους 2-3 καλύτερους του νομού. Προσωπικά, δεν με ενδιέφερε αν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ήθελα να τσεκάρω τη διάθεση και τα τρεξίματα των παικτών μου. Έμεινα ικανοποιημένος από όσα είδα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι είδα 4-5 ποδοσφαιριστές που τους θεωρώ βαρόμετρο για την ομάδα να έχουν τη διάθεση και επίσης άλλους 4-5 νεαρούς να δείχνουν καλά στοιχεία».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας:

«Κοιτάξτε, χρειάζεται να γίνουν ακόμα τρεις κινήσεις. Μιλάμε με ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι αρκετά σύντομα θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας».

Την άποψή του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Την κατηγορία τη χαρακτηρίζουν κυρίως δύο πράγματα, η δύναμη και το τρέξιμο. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες που θα έχουν και ποιότητα, αλλά και σταθερότητα στην απόδοσή τους, θα είναι αυτές που θα τερματίσουν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».

Iωάννης Ντούζγος στο sportvox

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.