Ο 27χρονος μέσος του Άγιαξ

«Πρώτα ο Ολυμπιακός» δήλωσε ο Εγιόνγκ ΕνόχΤον Ολυμπιακό έδωσε προτεραιότητα ο Εγιόνγκ Ενόχ, το όνομα του οποίου «παίζει» τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων.

Ο Καμερουνέζος μεσοαμυντικός του Άγιαξ με δηλώσεις του στην «De Telegraaf», αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά εκείνος θέλει να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στο Champions League.

«Πρόκειται για μία καλή προοπτική για την καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League και που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο μάνατζέρ μου χειρίζεται το θέμα», δήλωσε ο Ενόχ και πρόσθεσε: «Με τιμά το ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας, αλλά πρώτα θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό».

Ο Ενόχ πήγε στον Άγιαξ το 2008 και το συμβόλαιό του λήγει το 2015, ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ, με την οποία πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές στην Premier League.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.